Waarom zou je kiezen voor Smart Ads Online?

Smart Ads Online is hét adres voor winstgevend online adverteren.

Kennis en ervaring

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mogen werken voor grote retailers in Nederland. Denk hierbij aan bedrijven zoals: Primera, Zinzi, Lucardi, Kookwinkel.nl en Cadeaubon.nl. Voor deze klanten heb ik mij jaar in jaar uit met succes ingezet om de resultaten van het afgelopen jaar te verpulveren. Naast deze e-commerce partijen met een focus op de consumentenmarkt, heb ik ook voor meerdere klanten Google Ads campagnes gemaakt die gericht waren op de zakelijke markt. Innovatie en doorontwikkeling zijn sleutelwoorden binnen mijn vakgebied.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht lijkt een open deur. Dit wordt door veel specialisten & bureaus benoemd. Al ben ik van mening dat dit vaak ten onrechte wordt gezegd. Iedereen vindt persoonlijke aandacht belangrijk, dus dat is gemakkelijk scoren bij een pitch. In de praktijk merk ik dat 8 van de 10 klanten die ik spreek ontevreden zijn over de persoonlijke aandacht van de vorige specialist. Ik doe dat anders. Een simpel voorbeeld zijn mijn (twee-)wekelijkse updates die ik mijn klanten toestuur. 

Helder en eerlijk

De samenwerking met klanten is altijd gebaseerd op doelstellingen. Dit kunnen omzet- of rendementsdoelstellingen zijn, maar uiteraard kan er voor klanten in de zakelijke markt ook gekeken worden naar kosten per offerte/contactaanvraag. Het gaat hierbij dan altijd om maatwerk.
Het zorgt ervoor dat het voor de klant helder is wat ze kunnen verwachten en waar wij gezamenlijk naartoe werken. De (twee-)wekelijkse rapportages laten op een eerlijke manier zien hoe de resultaten ervoor staan t.o.v. de afgesproken doelstelling.

Betaalbaar

Belangrijk in mijn ogen is dat een bedrijf zich niet helemaal scheel betaalt aan hoge uurtarieven en onvoorziene extra kosten. Onverwachte kosten leveren terecht enkel onnodige irritatie op. Vanuit mijn specialisatie kijk ik voor een vast bedrag per maand proactief mee. Bij mij komt er geen nacalculatie van uren en weet je op voorhand waar je aan toe bent. Ik maak gebruik van een zeer concurrerend uurtarief voor een Senior marketing specialist met 10 jaar ervaring. 

Image

"De beste resultaten
behaal ik door een nauwe samenwerking"

Wie ben ik?

Ik ben geboren op 17 juni 1987, een echte Zeeuw, maar woon inmiddels al enige jaren met mijn vrouw in Gouda. Lekker centraal in het land. Wanneer ik niet bezig ben met online marketing kom ik mijn tijd door met zaalvoetballen en wielrennen.

De beste resultaten behaal ik door een nauwe samenwerking met de klant. Juist de kennis en passie vanuit het bedrijf zelf, aangevuld met mijn marketingkennis, zorgen ervoor dat de doelstellingen worden behaald en overtroffen.